Over Mundo Mio

Mundo Mio Lifestyle N.V

Adres: Caracasbaaiweg 231D

KvK: 107663

Cribnr. 102239423

Telefoon: +5999 6708036

Email:  info@mundo-mio.com

Openingstijden

Maandag: Gesloten

Dinsdag/woensdag/donderdag/vrijdag:
9.30 tot 17.30 uur Non Stop

Zaterdag:
9.30 tot 17.00 uur Non Stop

Wie en wat is Mundo Mio?

Hallo gewaardeerde lezer en klant,

Mijn naam is Ingrid Voss en ik ben de eigenaar en oprichter van de woonwinkel Mundo Mio!

In 2009 ben ik vanuit Nederland naar het altijd zonnige Curacao verhuisd om daar een meubelwinkel te beginnen. Op 1 sept van dat jaar opende ik voor het eerst de de deuren van 'mijn wereld'; Mundo Mio!

Ondertussen zijn we bijna 15 jaar verder en heb ik een leuk team van enthousiaste dames verdeeld over 2 winkels:

We zijn in deze 15 jaar verschillende keren verhuisd van lokatie, maar altijd zijn we een leuke, volle, gezellige, goed uitgeruste woonwinkel geweest. En dat blijven we!

Momenteel huizen we met de woonwinkel aan de Caracasbaaiweg 231D, tegenover de Heinekensnek. Makkelijk te vinden:) 

Jaren van vele mooie projecten, leuke en lieve klanten, ontelbaar vele geweldige momenten; we hebben al veel mensen blij gemaakt met volledige inrichtingen en/of losse artikelen. Van je huis een thuis maken is ons op het lijf geschreven.

De winkel is niet groot maar het aanbod wel. Hebben we bepaalde artikelen niet in de winkel staan, kans is groot dat we het wel kunnen leveren, meestal binnen korte tijd.

Onze collectie bed en badlinnen van de merken Walra en Essenza Home, is over het hele eiland bekend en beroemd. We houden hiervan een grote voorraad, zodat we ook kleine resorts en appartementencomplexen meestal direct kunnen voorzien van hun aanvraag.

Wil je graag advies bij keuzes van kleuren en inrichting dan staan wij ook graag tot je beschikking. 

Toen de mogelijkheid zich aandiende om in de binnenstad van Otrobanda,  in Kura Hulanda Village, iets te gaan beginnen hebben we geen moment getwijfeld; Mundo Mio's Bed&Bath Boutique. 

Sinds juli 2023 heeft Mundo Mio in Kura Hulanda een Boutique met uiteraard het bed en badgoed van Walra en Essenza Home, maar ook sleep and homewear van de merken  Essenza Home, Pretty You London en Urban Quest. Aangevuld met leuke toilettasjes, zeepjes, cadeautjes, tassen, dameskleding, strandlakens en tassen, een uitgebreide bijouterie collectie , etc, hebben we er een superleuk zusje (van Mundo Mio) bij.

In de woonwinkel aan de Caracasbaaiweg hebben we ook een uitgebreide BBQ shop van The Caribbean Smokers. Deze shop is gevuld met alles van het Kamado BBQ merk 'The Bastard'.  Naast de BBQ zelf verkopen we hier vele BBQ artikelen zoals oa het houtskool.

Ben je geinteresseerd in wat we zoal gedaan hebben in de afgelopen jaren, vraag dan gerust om inlichtingen of foto's, we sturen dit graag toe.

Nog liever zien we jullie in een van onze winkels:)

Je bent altijd welkom in 'mijn wereld' ...Mundo Mio

 

Ingrid en Team